CoronaCrisis

Geachte bezoeker,
Al die berichten over corona op de nieuwspagina van de website maakten het onoverzichtelijk. Deze covid-19-ramp verdient een eigen pagina.

Juni 2021: Op dinsdag- en donderdagochtend van tien tot halftwaalf kan er weer koffie gedronken worden (10u — 11u30). Niet meer ochtenden omdat er nog niet genoeg vrijwilligers zijn die toezicht willen houden vanuit gezondheidsoverwegingen; gastvrouw of gastheer.

De mannensoos komt weer samen op het terras van De Meeden; tenminste als het weer dat toelaat. Johan Kuilman houdt de personen met bepaalde gender op de hoogte.

N.B.: Corona berichtgeving bestuur 23 sept. 2020

Reactie Loes op afscheidsavond:

Lieve mensen,

Gisteravond was de vrijwilligersavond en stonden we o.a. stil bij mijn afzwaaien.
Ik heb ervan genoten om zoveel van jullie te zien en even kort bij te kunnen praten. Ondanks de afstandsregels heb ik het als een warme en hartelijke bijeenkomst ervaren. Het was erg leuk om de serie foto’s te zien, man wat hebben we veel beleefd met elkaar! Prachtige herinneringen heb ik daaraan.

Ik kreeg een schitterend boeket en een fotoboekje. Toen ik dat thuis las was ik gewoon sprakeloos. Wat een ontroerende bijdragen, recht uit het hart..dat schrijf je niet zomaar op, daar ben je wel even mee bezig! DANK jullie wel, voor de teksten, voor de prachtige foto’s. Ik ga er nog lang van genieten.

Het zijn lastige tijden voor iedereen en zeker ook voor de BHK. Erg fijn dat er weer gestart kan worden, ook al is het op kleine schaal. Laten we maar duimen dat het de komende tijd rustiger wordt op Coronagebied….. . En als het weer mogelijk is, dan kom ik een keertje eten / bingo’en, snert en kniepertjes halen.

Voor de mensen die er niet bij konden zijn, ook jullie zitten in mijn hart en we komen elkaar nog vast wel eens tegen!
Ik wens iedereen sterkte en gezondheid.

Hartelijke groet,
Loes

 1,008 total views,  1 views today