Aankondigingen:

In principe gaan we weer koffie drinken en schenken in september van maandag t/m vrijdag.

Vanuit het Bestuur komt het bericht dat er met maximaal 7 mensen in de BHK weer begonnen kan worden met de schilder- en handwerkgroep. 21 September gaat de handwerkgroep weer van start. Er wordt dan geen koffie geschonken!

27 Oktober is er een vrijwilligersavond in de Meeden gepland. Hierover later meer

 

Dinsdagochtend en donderdagochtend kan er vanaf 10 uur (tot 11u30) koffie gedronken worden. Helaas nog niet vaker. 😉
Ook de mannensoos komt weer samen. Op het terras van De Meeden. Johan Kuilman houdt de mannen op de hoogte via de e-mail.

Zaterdag 30 mei hadden wij een productieve en gezellige NL-Doet dag. Dankzij de 14 vrijwilligers, verdeeld over de morgen en de middag, is de bibliotheek opgeruimd en gesopt, lades gesopt en opgeruimd, tuinmeubels weer schoon en klaargezet, bloembakken gevuld, voegen gekrabd, mededelingenkastje in de grondverf gezet en de tuin werd heel stevig aangepakt. Na afloop moest er behoorlijk wat tuinafval afgevoerd worden. Wij kunnen nu echt gezellig aan de koffie op het terras. Dank aan iedereen die geholpen heeft!!!
Er is een jaarverslag over 2020 binnengekomen. U kunt het vinden op de pagina jaarverslagen.

Er is een nieuwe pagina CoronaCrisis voor alle berichten hierover.

En ondertussen is er ook een nieuwe bestuursvoorzitter, Carel Jansen, aangetreden. Kijkt u even op de pagina Bestuur voor de contactgegevens.

Het bestuur, stelt u bijgaand Machteld van der Zee voor als nieuwe buurtwerkster verbonden aan de Buurthuiskamer Aduard.
Machteld van der Zee stelt zich voor. (Klik om te openen)

Beste mensen, in verband met de huidige ontwikkeling omtrent het Corona-virus is de Buurthuiskamer weer een beetje open. Wij volgen hiermee de landelijke richtlijnen.

Mocht u behoefte hebben aan een gesprek dan kunt u bellen met Addie van Rossum 06 – 48 53 76 54 of met Diny Rankenberg 06 – 15 42 01 60.

Bestuur Buurthuiskamer


Agenda van de BHK in uw eigen agenda
en/of
Hoe krijgt u de Afvalkalender in uw agenda!

=====================

 

 1,022 total views,  1 views today